Бате Милко срази фитнес маниаците като се изтъпанчи по бански – показа страхотна фигура за годините си

Милко Калайджиев отдавна е доказал, че е широко скроен и приема всички шеги по негов адрес с голямата си усмивка под емблематичния мустак. Въпреки, че обикновено предизвиква шеговито отношение от страна на публиката, певецът всъщност изглежда невероятно добре за своите 68 години.
Една уникална снимка на бай Милко по бански доказва, че фолк певецът няма причина да се срамува от възрастта си.
На финала на „Като две капки вода“ той бе попитан от Маги Халваджиян на колко години е, но Повелителят на пиленцата се засрами и предпочете да го запази в тайна.

Непубликуваната досега снимка попадна в ръцете на „Галерия“, благодарение на анонимен читател.
На фотоса изпълнителят на „Къде си, батко“ позира на плажа заедно със синовете си Алекс и Антонио и таткото по нищо не отстъпва на младите си наследници.
Запазеният външен вид на Милко сигурно се дължи на младата му съпруга. Калайджиев е щастливо женен за 22 години по-малката от него Маргарита, която поддържа свежия му дух.

Преди повече от 5 години Марги кривна от правия път, залитайки по младото, но бързо се вразуми и остана с Милко. По думите на техни близки, изневярата на Калайджиева скрепила брака им още повече, а фолк певецът започнал усилени тренировки така, че по нищо да не отстъпва на конкуренцията.
Преди Маргарита, ветеранът имаше друга жена, от която е първородният му син Стефан. Двамата дълго време не поддържаха отношения, но днес Милко е близък и с трите си деца, които го подкрепяха безрезервно в „Капките“. Във Фейсбук страниците си наследниците агитираха зрителите да гласуват за Калайджиев и гордо повтаряха: „Голям си, тате!“.

Милко Калайджиев е роден на 23 септември 1951 г. в Свиленград.
Известни негови песни са „Къде си, батко?“, „Хей, малката!“ и „GSM“. Изнасял е много концерти в Турция, Македония, Израел, Канада, Албания, Холандия, Кипър, Гърция.
Става особено популярен след шоуто по телевизията „Като две капки вода“, където успява да имитира наши и чужди поп и рок звезди. Успява да стигне до финалната му част, когато пее изпълнение на покойния рокаджия Георги Минчев. Прави го доста успешно, което го прави особено популярен в днешно време както сред младите, така и сред старите.

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!