Голямата любов на Слави Трифонов се превърна в трън в очите на зрителите, демонстрира голяма некомпетентност

Магдалена Ангелова имаше не леката задача да даде правилните съвети на двойките, които трябваше да се оженят на сляпо в шоуто „Женени от пръв поглед“. Магдалена, известна освен като психолог и като най-голямата любов на Слави Трифонов определон стана за смях в очите на зрителите. Тя по никакъв начин не успя да помогне с кой знае какво на престрашилите се към решителната им стъпка. Феновете на шоуто са убедени, че тя и други нейни колеги трябва да си скъсат дипломите, като някои зрители дори нападнаха, че е обръщала внимание на режисьорите да й снимат предимно краката и дългата й коса, отколкото персоналното й отношение към двойките в предаването. На практика те я обвиняват, че тя не е използвала на макс знанията си по психология, а е наблягала на други работи.

Особено критично е отношението на зрителите към нея в последния епизод, където тя седеше в необичайно висок стол срещу двойката Светлозар и Таня, които й съобщиха своето намерение да се разведат. Имаше и шегобийци, които излязоха с предложение Маги да се качи на лампата, за да виждала от по-високо проблемите на скоро сключилите брак. Доста хора пък се възмутиха от нейното отношение към Светлозар. В коментари на зрители изпъкват бисери като: „Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, „Ти си много зле“ и други хапливи реплики към психоложката.
Всъщност Магдалена дебютира в телевизията още през миналата година, когато беше близка с мариана Векилска и ръсеше съвети в БТВ. Определено иска да изгради кариера на екрана, но някак си зрителите още не могат да я приемат.

„Хората трябва да бъдат смели. Дали ще намерят половинката си в риалити формат, дали ще я намерят в работата, или когато отидат на среща, въпросът е да не се затворят и откажат“, казва наскоро психологът Маги Ангелова пред предаването „На кафе“.

За нея обществото общедтвото започва да престава да робува и слугува на приетите социални норми за брак и деца до определена възраст. В настоящето борбеността за израстване прави човек по-нетолерантен и недоверчив към връзките му с другите.
Колкото до двойките от втория сезон на „Женени от пръв поглед“ – те имат трудната задача да напаснат различията си, да опознаят напълно непознатия човек срещу себе си, защото „щастието е като парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си, а след това да избереш с кого да споделиш аромата.“, казва още психологът.

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!