Елена Йончева пред развод: Мъжът й я смени с млада любовница, вече дори не се крие

Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева може и да потръгна, но личният й живот търпи сериозна криза, разбра HotArena. Докато настоящата евродепутатка стяга куфарите за Брюксел, мъжът й Пламен Тодоров върти любов с друга жена! Новата фаворитка на архитектa е едва на 27 години и връзката им датира от няколко месеца. Едни го одобряват с ентусиазъм, други го критикуват, но това е вечният филм на всички времена„Време разделно“ е роман от Антон Дончев, написан през 1964 г. Творбата е създадена само за 45 дни. …Jun 6 2019noviniteotdnes.com

Според отлично информиран източник на „Уикенд”, отношенията на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време бившата половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се присъедини към листата на БСП в Хасково, а семейството й остана на заден план. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на чужди грижи и хукна по партийни конгреси.

Говори се, че бащата Пламен също бил ангажиран и нямал време да се занимава с хлапето.
„Работата му като архитект е свързана с много пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена е в парламента, двамата почти не се виждат. Детето го отглеждат бабите и няколко бавачки”, издават хора от обкръжението на семейството.

Точно покрай една от тези командировки Пламен Тодоров започнал извънбрачната си авантюра, допълват източниците си. В началото с любовница му го свързвали само служебни ангажименти, но отношенията им се развили бързо. Нещо повече – Пламен бил хлътнал до уши по тъмнокосата красавица, която е с цели 17 лета по-млада от него. Той дори обмислял раздяла с официалната си половинка Елена, но изчаквал цялата суматоха около евроизборите да отмине. Дали обаче ще се стигна до окончателна разлъка, все още не е ясно, тъй като архитектът изпитвал известни колебания, най-вече заради невръстния си син.

Доброжелатели вече уведомили Йончева, че мъжът й кръшка, но тя не отдавала кой знае какво значение на слуховете. Сега, когато Елена се готвела да замине за Брюксел, архитектът ставал все по-смел в изявите си с любовницата. С младата дама често си организирали романтични почивки, излизали по заведения и не се стараели да се крият. Пред познати Пламен я представял като колежка, но повечето му близки вече предполагали, че връзката им не е само професионална.
Източник: hotarena.net

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!