Мариана Векилска се прибра от Брюксел, на журналистката не й провървя

Мариана Векилска се е прибрала в родината от Брюксел. Само няколко месеца бе експерт в престижната европейска институция, но вече е прекъснала стажа си там.
Каква е причината да се върне толкова скоро Векилска не признава. Още със стъпването в белгийската столица на журналистката не й провървя. Трудно си намери жилище както и не можа да се адаптира към колектива на работното си място. Освен всички тези неволи закъсала и финансово.
След като акостирала на родна земя Мариана веднага се заела да се погрижи за външния си вид. По време на престоя й в Брюксел не й оставало време. Пък и нямала излишни пари, които да харчи за суета.Социалните ми взеха дъщеричката, без да ме питат, и я дадоха на кака й да я трови с цигари, искам си яРадостина Колева-Исак е млада жена, живееща в Благоевград от 34 години. Има 2 дъщери – на 10 и на 18…Jun 10 2019noviniteotdnes.com

Най-напред посетила зъболекарския кабинет, на който ползва услугите от години. В Белгия денталните услуги били на такива цени, които не са по джоба на всеки. След това бившият кадър на бТВ обходила до един салоните за красота. И то тия, които се грижеха за външния й вид още докато бе на екран.
Най-щастлив от завръщането й бил сина й Момчил. Който страдал за майчина ласка. Момчето изцяло било поверено на грижите на татко си и неговите родители. Той е на 13 години и учи в Италианския лицей. Майка му крояла планове да го прибере в Брюксел за да се обучава през следващата учебна година в едно от престижните училища там.
Само времето може да покаже дали Векилска ще осъществи идеята си. Защото бившата тв звезда има затруднения зад граница, предават от pik.bg.

Мариана и бившият й радиожурналиста Симеон нямат официален развод макар да не живеят заедно от три години. Без намесата на съда те се уговорили как ще се грижат за общото си дете.
Наскоро медиите отбелязаха, че Мариана Векилска е срещнала нова любов. Бившата тв водеща призна от Брюксел, че освен нова работа и ново жилище, вече има и нов мъж в живота си. Мариана индиректно потвърди слуховете, че отново е влюбена, след като преди повече от три години се раздели с мъжа си Симеон Колев.
„Любовта е във въздуха!“, откровена бе Мариана от столицата на Белгия.
Тя призна, че най-после се чувства щастлива и секси. Тв звездата се похвали в фигура с доста съблазнителни извивки, облечени в ярко червена рокля.Когато съпругът ми ме напусна, дъщеря ми беше тази, от която черпех сили, за да продължа напредДокато приготвях празничния обяд, в кухнята влезе съпругът ми и внезапно заяви, че ме напуска. Помис…Jun 10 2019noviniteotdnes.com

Източник: Разкрития.ком

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!