Природен сироп, който смачква бактериите и е дори по-силен от пеницилин

Зимата приключи, но гриповете не си отиват. Бактериите и инфекциите нападат организма и имунната ни система има трудности да се пребори с тях. Ясно ни е, че когато имаме бактериална инфекция, често прибягваме към антибиотици.
Те, обаче, имат множество нежелани реакции, а и повечето от тях дори не могат да се изправят срещу някои резистентни вируси. Така, че винаги е най-добре да се използват естествени съставки, които подсилват имунната система да помогне и да възстанови здравето ви!

Както вече споменахме, този сироп е 10 пъти по-мощен от пеницилина и не само убива всички бактерии и инфекции от вашия организъм, но също така помага при респираторни инфекции, възпалено гърло, упорита кашлица, астма, както и затруднения в дишането и хроничен бронхит.
Тази невероятна рецепта се състои само от три съставки, които обикновено се намират в дома ни.
Съставки:

½ чаша биологичен мед
¼ чаша органичен ябълков оцет
няколко скилидки чесън
½ чаша вода
Начин на приготвяне:
Миксирайте в блендер всички съставки и съхранявайте сместа в кана за една нощ.
На следващата сутрин, прецедете сиропа и го съхранявайте на хладно място.

Как да го използвате?

За лечение на кашлица или настинка, взимайте по 1 супена лъжица на всеки няколко часа, докато не почувствате някои подобрения. Тази смес може да се консумира и от тези, които не са болни, но искат да подобрят имунната си система. В този случай, 5 капки на ден, ще са достатъчни.

Ползи за здравето на съставките
Мед

Органичният мед съдържа витамини, минерали и ензими и се бори със свободните радикали, защото той действа като антиоксидант. Съдържа високи противовъзпалителни и антибактериални свойства.

Чесън

Чесънът е една от най-здравословните храни на планетата. Той има мощни антибактериални и антивирусни свойства. Той стимулира имунната ви система и съдържанието на алицин го прави един от най-мощните, естествени антибиотици на планетата. Добре е да се консумира чесън всеки ден, тъй като е натоварен със здравословни хранителни вещества и може да осигури много ползи за здравето.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет съдържа много фитонутриенти, които са полезни в превенцията на рак и крампи на краката. Той е богат на лимонена киселина, която също може да помогне за камъни в бъбреците.

Опитайте тези методи и се отървете от упоритите бактерии и вируси, без да гълтате химия. За да бъдете здрави и във форма цялата година.

Източник: bgnow.eu

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!