Филип Киркоров погази нагло закона, грози го голяма глоба

Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната легенда Филип Киркоров в несебърското село Равда заради развалена аларма, пише „Телеграф“.
Това обявиха от Министерството на туризма като лично Николина Ангелкова се включи в проверката на 5-звезден апартаментен хотел „Спа Емералд резорт“, в който 14 апартамента притежава певецът.
Инспекцията на място е по сигнал на туристи, получен на телефонната линия на министерството за определени нарушения в комплекса. На инспекцията присъстваха и представители на Българската агенция по безопасност на храните.Мариана Векилска се прибра от Брюксел, на журналистката не й провървяМариана Векилска се е прибрала в родината от Брюксел. Само няколко месеца бе експерт в престижната е…Jun 17 2019noviniteotdnes.com

Експертите са установили нарушения, свързани с неспазване на наредбата за категоризация на хотелите, заяви министърът. Едно от тях е, че не работи алармената система, а тя е от изключителна важност за сигурността на гостите.
Освен това оборудването в някои от стаите не отговаря на критериите за 5 звезди. Ангелкова заяви, че ще бъде направено предписание за отстраняване на нарушенията, които трябва да бъдат изпълнени в срок до 30 дни. Ще бъде наложена и глоба в размер от 1000 до 3000 лева в зависимост от тежестта на нарушението.
„Ако несъответствията не бъдат отстранени в посочения период, ще изискаме намаляване на категорията на хотела“, каза министър Ангелкова.

Преди няколко дни Руската мега звезда посети уникалния музей във Варна и откри модела на своята първа кола Лада в оригиналния перленосин цвят, както и една от последните Чайки, които е имал.
Ретро Музеят в най-големия варненски търговски център Grand Mall посрещна специален гост. На ексклузивно посещение пристигна руската поп икона Филип Киркоров, който е роден във Варна и първите седем години от детството си живее тук като всички български деца от края на 60-те и началото на 70-те.

Филип Киркоров беше придружен от двете си деца Алла-Виктория и Мартин, които щъкаха навред и страхотно се забавляваха с предметите от детството на баща си.

Собственикът и създател на Ретро музея Цветан Атанасов с гордост разведе звездния гост из впечатляващата си колекция от леки автомобили от епохата на соца. Първата кола, която той видя, беше легендарната „Чайка“ – возилото на генералните секретари, но се оказа, че моделът е и една от последните соц коли, които Филип Киркоров е имал.

Той с удоволствие седна в нея, децата му също веднага се наместиха на задната седалка. Но това беше само първата изненада, с всяка следваща кола машината на времето се завърташе на все по-бързи обороти и артистът започна да си примомня с носталгия очарователни моменти от детството в България и от ранните си години в Русия.

„Имах такова колело Балкан, ах, как го обичах! Това беше най-любимият ми велосипед“ – сподели развълнуван Киркоров. Позна и модела на първата си камера – Кварц, и театралния бинокъл, елката и телефона с шайба, а когато видя уличен телефон, не се стърпя и с удоволствие позира за снимка. Още много детски спомени го очакваха в Ретро Музея – Кока Колата с българско лого, швепсовете, одеколона Тройной, брендито Слънчев бряг, малкия телевизор Юность. Високият почти 2 метра певец успя да се вмести дори в миниатюрния полски Фиат 126 за радост на своите малчугани.

Появи се и първата му кола – Лада седми модел, в абсолютно същия цвят, каквато е била неговата кола – перлено светлосин. Радостта му беше огромна, той приятелски потупа капака й, надникна под него, седна на шофьорското място, а усмивката не слизаше от лицето му. Призна, че след нея е имал много коли, но този спомен му е много скъп. Иначе през звездната си кариера е карал Volvo, Audi TT, Mercedes, а сега се появява пред червените килими със своя бляскав Rolls-Royce Phantom, а за всеки ден ползва Maybach.

Накрая Киркоров влезе и в Музея на восъчните фигури, където се снима до фигурите на Лили Иванова и Емил Димитров, и направи забавни жестове пред фигурите на Тодор Живков и Леонид Брежнев.

Развълнуван, докоснат от спомените и носталгията, Филип Киркоров благодари сърдечно на своя домакин Цветан Атанасов, подписа се в Книгата на почетните гости и го насърчи да продължава да събира свидетелствата на времето: „Това, което сте съхранили в Ретро музея, е изумително, продължавайте, само на такива луди хора като вас се крепи земята!“.Захари Бахаров прати брат си на психолог: Явор лекува агресията си след поредната присъда за побойЗахари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си брат Явор, който не спира да се забър…Jun 10 2019noviniteotdnes.com

Източник: Novavarna

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!