6-те характерни черти на жената Водолей, по които ще я разпознаете

Водолей е единадесетият знак от зодиака. В митологията Водолеите са деца на Уран безграничния космос и също така и на Сатурн (Кронос) , може би поради тази причина жените Водолей са леко загадъчни, силно емоционални изключително лъчезарни личности, които само с присъствието си излъчват тази заразна позитивна енергия, която всички обичаме в нежните представителки на зодия Водолей.
Ето и 6 причини, които правят жените Водолей , едни от най-сърдечните и грижовни представителки на зодиака:

1. Не жена, а слънце!
Запомняща се, винаги точна със супер чувство за хумор! Жената Водолей ще озари всяко едно помещение и компания, в която се намира… тя е истински слънчев лъч в сивото ежедневие на хората. В нейната компания никога не е скучно . Непринудена . Без излишно придаване на важност и позьорство .
2. Тя не познава злобата.
Отличителна черта на жената Водолей е, че тя не познава злобата като чувство, тя се радва на всеки успех на приятелите и семейството си, не завижда и не лицемерничи… във времената в които живеем е изключително трудно да срещнем такъв човек, затова ценете своето Водолейче и знайте, че тайната, която ще й споделите, ще остане в сигурни ръце!

3. Съчетава в себе си сексапила на истинската жена и душата на невинното дете.

Колкото голяма на години и красива на външност да става една Водолейка, тя винаги ще си остане едно малко дете, което приема живота по детски и се радва на дъжда, на снега и на всяко едно малко нещо, което кара децата да се усмихват.
4. Жената Водолей е практичен романтик.
Към жената Водолей можете да пропуснете традиционните методи за показване на любов. Да, съобщението „Обичам те“ всяка сутрин ще бъде мило. Цветята веднъж месечно не са лоша идея, но ако наистина искате да покажете на жена Водолей колко много я обичате, пуснете пералнята, изхвърлете боклука и измийте съдовете.

5. Тя е единствената, която може да отпусне душата ти, да те накара да забравиш за проблемите и да ти покаже най-хубавите страни на живота.

Затова не забравяйте да им благодарите за всичко, което правят за вас. Най-важното за представителите на тази зодия е благодарността на близките им. Показвайте им, че ги цените и обичате и те ще ви даряват с любов и красиви емоции всеки ден!

6. Жената Водолей умира за приятелите си.

Представителките на тази зодия не се страхуват да коригират околните, защото ги е грижа за тях. Това кара близките им да израстват и да се превръщат в по-добра версия на себе си. Връзката с жена Водолей може само и единствено да ви направи по-добри, по-честни и по-успешни. Не случайно нежните половинки на едни от най-успелите и богати хора в света са зодия Водолей!

Като обощим всичко ще стигнем до извода, че жената Водолей може спокойно да се нарече слънчевия лъч на зодиака, който превръща нашия сив и еднообразен ден в едно чудно пътешествие.

Ако все още не сте срещнали вашето Водолейче в живота, излезте и го потърсете, но побързайте защото те рядко остават за дълго сами!

Източник: Зодиакален

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!